نیازی به ابزار نیست . فقط مادربرد را به خارج از کیس منتقل کنید و روی جعبه خودش تست کنید .خیلی پیش میاد موقع اسمبل داخل کیس مشکل پیش بیاد یا پیچ های واتر کولینک باعث مشکل بشن . حوصله کنید و بدون واتر خارج از کیس تست کنید .نقل قول:
Printable View
نیازی به ابزار نیست . فقط مادربرد را به خارج از کیس منتقل کنید و روی جعبه خودش تست کنید .خیلی پیش میاد موقع اسمبل داخل کیس مشکل پیش بیاد یا پیچ های واتر کولینک باعث مشکل بشن . حوصله کنید و بدون واتر خارج از کیس تست کنید .نقل قول:
متوجه حرف شما هستمنقل قول:
اما بدون فن واقعا برای من که اولین بارمه و این پردازنده دستمه ریسک بزرگی محسوب میشه!
غیر از مواردی که شما فرمودید مثل پیچ های واترکولینگ و .... مورد محتمل که به خاطر اسمبل داخل کیس پیش میاد چیاس؟
حقیقتش خودم احساس میکنم که برق شاید به پردازنده نمیرسه... همون قسمت که شما علامت زدید توی عکس، سوکت هشت پین، به خاطر قرارگیری فن های واتر و این که سیمو از پشت کیس اورم، سیمه خیلی خم شده و شاید قطع شده یه پینش مثلا
شما چنین احتمالی میدید؟
کافیه مادربرد به بیرون از کیس منقل بشه .فقط تا زمانی که تصویر بده بدون هیت سینک روشن باشه . هیچ مشکلی پیش نمیاد .به خاطر همین موارد هست که بهتون میگم بیرون از کیس بدون پیچ های واتر کولینگ تست بشه .
خب... تو این حالت دقیقا چیا باید سوار مین بورد باشه؟ پردازنده و رم کافیه؟ بدون هیچ فنی؟ این حالت خطر نداره واقعانقل قول:
پردازنده تو همین حالت بیش از ده ثانیه روشن باشه نمیسوزه؟
فقط رم رو وصل کنید . فیش مونیتور هم به کارت گرافیک انبرد متصل کنید . خیر در عرض 10 ثانیه نمیسوزه . سریع تا تصویر گرفتید خاموش کنید .نقل قول:
بلهنقل قول:
جناب امید من فردا صبح تست میکنم و نتیجه را به شما اطلاع میدم
سپاس که تا اینجا همراهی فرمودید
فقط یه مورد... با هربار جدا کردن کولر لز پردازنده باید مجددا خمیر سیلیکون جدید استفاده کرد؟ یا باز میتونم همون طور ببندم؟
اگر روی سینک کولینگ مونده نیازی نیست دوباره بزنید .نقل قول:
سلام دوست گرامینقل قول:
نتیجه چی شد .
نقل قول:
سلام جناب امید
الان که دارم این پیام رو میذارم با سیستم جدیدم!
حقیقتش خودمم نفهمیدم چی شد
همین که بورد اصلی رو آوردم بیروون با وجودی که حتی کولرم نکردم باز کنم و دوباره ببندم
همین طوری با یه رم و بدون هیچ قطعه اضافی با تک بوق بالا اومد و تصویر داد!!
بعد از اونم دیگه کیسوجمش کردم و خوشبختانه این بار مشکلی نبود و حتی ویندوز قبلیم روی سیستم قبلیمو بالا آوردم و ویندوز جدیدی هم نصب نکردم!
هرچی فک میکنم نمیفهمم ایراد از کجا بوده! یه جا چیزی گیر کرده بوده! یا هرچیز دیگه خدا رو شکر مشکل حل شد
مکافات بود میخواستم برم تهران... دردسریه واقعا
بازم خدا رو شکر و از شما هم تشکر میکنم. هم اینکه پیگیر بودید و کاملا یه روز کامل جوابگوم بودید که خیییییلی ارزش داره
خدا همیشه دلتون رو شاد نگهداره :)
ارادت. یا حق
سلام فرشید عزیز
الان که دارم این پیام رو میذارم با سیستم جدیدم!
حقیقتش خودمم نفهمیدم چی شد
همین که بورد اصلی رو آوردم بیروون با وجودی که حتی کولرم نکردم باز کنم و دوباره ببندم
همین طوری با یه رم و بدون هیچ قطعه اضافی با تک بوق بالا اومد و تصویر داد!!
بعد از اونم دیگه کیسوجمش کردم و خوشبختانه این بار مشکلی نبود و حتی ویندوز قبلیم روی سیستم قبلیمو بالا آوردم و ویندوز جدیدی هم نصب نکردم!
هرچی فک میکنم نمیفهمم ایراد از کجا بوده! یه جا چیزی گیر کرده بوده! یا هرچیز دیگه خدا رو شکر مشکل حل شد
مکافات بود میخواستم برم تهران... دردسریه واقعا
بازم خدا رو شکر و از شما هم تشکر میکنم. یه روز کامل جوابگوم بوده که خیییییلی ارزش داشت
خدا همیشه دلت رو شاد نگهداره :)
ارادت. یا حق
خوشحالم مشکلت حل شد . پس به حرفم گوش کردی و بیرون کیس تصویر گرفتی.احتمالا بد پیچ کرده بودی و برد تحت فشار بوده . لطفا در تاپیک زیر نظرت را درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت بنویسنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]